Na e-shop vkládáme všechny NOVINKY, snažíme se být co nejrychlejší :)

Čištění a nabíjení krystalů

VODA

Omyjte kameny pod tekoucí vodou. To funguje u většiny kamenů, krom těch křehkých, jako je třeba selenit, nebo metalických například hematitu. Omyté krystaly nechte přirozeně oschnout.

AMETYST, KŘIŠŤÁL 

Rozložte kameny na čtyřiadvacet hodin do kruhu kolem velkého neleštěného Ametystu, Křišťálu, nebo použijte Ametystovou drůzu, surový křišťál. Můžete kameny pokládat i na mě ;)

MATKA ZEMĚ

Dejte kameny na malý talíř a ten na čtyřiadvacet hodin položte venku na zem nebo do květináče s velkou rostlinou.

VŮNĚ 

Zapalte smutek šalvěje nebo Cedru, případně vonnou tyčinku citronové trávy, borovice, jalovce, kadidla, levandule či růže. Tři až čtyři minuty jimi kružte proti směru hodinových ručiček nad kameny které chcete očistit. Pak je nechte poblíž krystalu dohořet.

ZVUK

Devětkrát nad kameny zacinkejte malým ručním nebo tibetským zvonkem. Cinkání opakujte ještě dvakrát. Zvuky nechte v klidu doznít.

SVĚTLO

Zářivé, sytě barevné nebo třpytivé krystaly nechte na slunci od chvíle, kdy vyjde (nebo kdy se vzbudíte) až do poledne. Průsvitné, jemně barevné nebo mléčné kamenný nechte ležet přes noc na měsíčním světle.

SŮL

Nechte kamenný čtyřiadvacet hodin ležet uprostřed kruhu ze solí nebo je položte na talířek a ten umístěte na mísu kde je sůl.

Mé osobní zkušenosti:

Já osobně nejraději využívám měsíčního svitu za úplňků. Mám doma i velké množství křišťálu :)

Přesný návod jak pečovat o své kameny neexistuje. Vždy se řiďte tím, co Vám pro vaše kameny přijde jako nejlepší volba.

Já když dostanu nový kámen sevřu ho v ruce položím na čakru srdce a vnímám jeho energii a prosím, aby pro mě pracoval jak nejlépe umí.

Tento rituál dělám i s kameny které posílám svým zákazníků, jen je prosím, aby co nejlépe pracovali pro své nové majitele.

Berte to jako hru a netrapte se tím, když zapomenete kámen vyčistit nebo očistit, je tady vždy pro vás a nebude na Vás ani naštvaný nebude ani uražený bude Vás mít vždy rád.

Pokud budete cítit že nějaký kámen je unavený, nebo Vám prasknul vraťte ho láskyplně do přírody a matka země se o něho postará.

Děkuji za vaši důvěru a přeji krásný den DanaR